Striptease Studenten

 

Cantussen en studentenfuiven zijn dé evenementen voor studentenvereningingen.  Een mooie striptease of ander erotisch entertainment, kàn gewoon niet ontbreken op deze events.

 

Je bent jong en je wil wat.  Fuiven, feesten en meestal veel bier maken voor velen een groot deel uit van hun leven.

 

Of het nu gaat om een klein feestje onder slechts enkele vrienden of een groot jaarlijks terugkerend evenement, wij bieden voor elke gelegenheid aangepaste animatie mét uiteraard ook aangepaste prijzen én voordelen op studentenformaat.

 

Het grootste voordeel, krijgt u uiteraard op combinatie pakketten, maar ook bij één enkele show, hebben wij iets aan te bieden.

 

Veel gevraagd op de studentenvergaderingen, alias cantussen, waar enorm veel bier over de toonbank gaat zijn onze topless bedieningen, al dan niet in combinatie met ander eortisch entertainment en dit voor zowel mannelijk-, vrouwelijk- als gemengd publiek.

 

Ook hebben de meeste studentengroepen een groot jaarlijks evenement, waar stripster Sandra gewoon niet op kan ontbreken.  Een mooie podium show met slangen, vuur of paaldansen, word dé eyecatcher van jullie feest.  

 

Wij stellen ons ter beschikking voor studenten in alle provincies en alle steden, dit zowel in België als Nederland.

 

Beste Studenten, See You Soon ;-)