Striptease - Mijn Specialisaties:

Wat erotisch entertainment betreft, is Sandra van alle markten thuis. Zonder enige vorm van dansopleinding is ze uitgegroeid tot een absolute duizendpoot en is én blijft ze ook steeds leergierig om nieuwe dingen te doen of aan te leren.

Wat sinds 2001 het meeste gevraagd is, zijn uiteraard de klassieke striptease shows en is Sandra dan ook de beste in.  Het teasen en pleasen van het publiek en/of de persoon op de stoel, ligt haar als gegoten.

 

Zij kan als de beste het publiek bespelen, of het nu een klein groepje is aan genodigden of een mega event.  Steeds opnieuw zijn de commentaren lovend over de show, welke keer op keer met de nodige passie, sensualiteit en humor wordt gebracht.

 

Wij bieden tal van thema's en ook zijn nieuwe thema's, passend voor uw event, mogelijk. Onze kostuums zijn steeds professioneel en sommige stukken zijn originele makelij.  

Erotisch Entertainment

"Erotisch Entertainment"....  Het woord zegt het zelf.

 

Dit is alle animatie mét erotische uitstraling, welke veel gevraagd word in combinatie met een striptease show.  Dit is ook de animatie, die Sandra zélf brengt op uw event, al dan niet in combinatie met andere artiesten (m/v).   

 

Heeft u een x-aantal jarig bestaan van een zaak, een huwelijk, een mototreffen, een tuningdag, een beurs of gelijk welk ander evenement, kies dan voor een combinatiepakket van verschillende soorten ero-entertainment!