Paaldansen - Workshops

Wat is een workshop?

Een workshop is een éénmalige les, waar iedereen (meestal in groep) "actief" kan kennis maken met de paal.  Jullie gaan verschillende dingen zien en leren, ieder op zijn niveau.

Afhankelijk van de omvang van de groep en het budget, kan een workshop 1u, 1u30, 2u of (bij grotere groepen) 3u duren. Deze wordt gegeven aan kleine en grote groepen. 

 

Een workshop wordt veel gevraagd bij vrijgezellenfeestjes, team-building met het werk, sportdagen & -kampen, jeugdkampen, jeugdbewegingen, allerhande verenigingen of gewoon om u eens te amuseren onder elkaar, dit zowel voor dames als heren.

 

Fotograferen en filmen is toegelaten.  Zo hebben jullie achteraf nog iets leuks om naar terug te kijken.  Vergeet zeker niet jullie goed humeur mee te brengen, want dit wordt gegarandeerd lachen.

Op het einde van een workshop wordt er stééds een demonstratie gegeven door de lesgever.  Hiermee krijgt u een idee, wat u tijdens de lessen kan leren.

Prijzen paaldansworkshop op onze vaste locatie:

Basisprijs 50 euro + 50 euro/half uur

1u              1 tot 5 personen 

1u30       6 tot 10 personen

2u           11 tot 15 personen 

2u30      15 tot 20 personen 

3u           meer als 20 personen 

Wij geven vooral workshops op onze vaste locatie, maar kunnen ons verplaatsen over heel België, mits wij onze palen en podium "kunnen" zetten. 

 

Let wel: transportkost én huur podium is niet inclusief in de prijs.

Workshops worden ook doorgegeven aan vaste partners uit alle regio's.