Paaldansen - Vrijgezellen

Wat erotisch entertainment betreft, is Sandra van alle markten thuis. Zonder enige vorm van dansopleinding is ze uitgegroeid tot een absolute duizendpoot en is én blijft ze ook steeds leergierig om nieuwe dingen te doen of aan te leren.

Wat sinds 2003 het meeste gevraagd is, zijn uiteraard de klassieke striptease shows en daar blinkt Sandra dan ook absoluut in uit.  Het teasen en pleasen van het publiek en/of de persoon op de stoel, ligt haar als gegoten.

 

Zij kan als de beste het publiek bespelen, of het nu een klein groepje is aan genodigden of een mega event.  Steeds opnieuw zijn de commentaren lovend over de show, welke keer op keer met de nodige passie, sensualiteit en humor wordt gebracht.

 

Wij bieden tal van thema's en ook zijn nieuwe thema's, passend voor uw event, mogelijk. Onze kostuums zijn steeds professioneel en sommige stukken zijn originele makelij.  Ik denk hierbij niet alleen aan de originele kostuums van alle openbare diensten, maar ook aan de mooie maskers, geïmporteerd, rechtstreeks uit Venetië.